## WTS ADVISORY COMMITTEE

Thursday, June 22, 2017 Hal Holmes Center, 209 Ruby St., Ellensburg

## AGENDA

6:00 pm	Get Settled, Introductions and Agenda Review (5 minutes)
6:05 pm	Charter and Ground Rules (20 minutes)
	Discuss changes suggested by Committee Members and reach closure on Committee Charter and Ground Rules. Also, WDFW will clarify the purpose of the Committee and Department goals (in response to Committee Member requests for this information). (Attachments 1a and 1b.)
6:25 pm	Information Gathering Efforts To-Date (40 minutes)
	Information on WDFW budget, fires, and trash will be available. Updates on other
	information gathering including information on safety will be provided.
7:05 pm	Key Themes and Ideas from One-On-One Conversations (60 minutes)
	Discuss themes/draft principles, other themes, and preliminary ideas for improvements at the Wenas. (Attachment 2.)
8:05 pm	Future Meeting Dates and Potential Topics (10 minutes)
	(Attachment 3.)
8:15	Opportunity for Public Comment (10 minutes)
	There will be sign-up sheets available at the start of the meeting. Each person will
	have approximately two minutes to speak, depending on the number of people
	that are interested in speaking. Please be respectful of the time limit.
8:25 pm	Wrap up
8:30 pm	Adjourn

Agenda times are approximate and subject to change as the meeting unfolds.