

## Washington Fish Passage Prioritization Strategy HYBRID Forum

## **AGENDA**

Wednesday, September 18, 2024

1:00 - 3:30 PM

In Person	Remote
TAF Bethaday Community Learning Space	Join
605 SW 108th St.	Zoom Webinar
Seattle, WA 98146	
	Meeting ID: 812 1989 1751
Click here for directions	Passcode: 712863
There is ample free parking in the building's lot.	Find your local
	number: https://us06web.zoom.us/u/ksGWLOADj

## Purpose:

Provide updates and solicit input on WDFW's comprehensive fish passage barrier removal strategy.

Time	Topic	Speaker
1:00	Welcome and Introductions	All
(15 min)		
1:15	Opening Remarks	WDFW
(15 min)		
1:30	WDFW Fish Passage Prioritization Strategy	Jane Atha, Fish Passage Strategist,
(45 min)	Presentation	WDFW
	<ul> <li>Purpose of strategy and legislative</li> </ul>	
	expectations	Phil Roni, Cramer Fish Sciences
	<ul> <li>Process to develop strategy</li> </ul>	
	<ul> <li>Science panel</li> </ul>	
	<ul> <li>Coordination with Tribes</li> </ul>	
	<ul> <li>Statewide outreach</li> </ul>	
	<ul> <li>Overview of draft strategy</li> </ul>	
	<ul> <li>Input to date and how it is being</li> </ul>	
	considered	
	<ul> <li>Q&amp;A and facilitated discussion</li> </ul>	



## State of Washington DEPARTMENT OF FISH AND WILDLIFE

Time	Торіс	Speaker
	Next steps	
2:15	BREAK	
(10 min)		
2:25	World Café – Rotating Breakout Groups to	All
(1 hr)	provide input on key questions:	
	<ul> <li>Are there data/criteria that need to be available regionally and statewide?</li> <li>What resources would be valuable for you/your organization to implement relevant elements of the strategy?</li> <li>What recommendations do you have for implementation?</li> <li>What regional fisheries data or criteria could be incorporated?</li> </ul>	
	In person: One group per question. Groups rotate stations after ~15 minutes, review input from previous group and add/edit.	
	Online: Form breakout groups of up to 6 people; each group addresses all questions.	
3:25	Next Steps	WDFW
(5 min)		
3:30	Adjourn	All